På Slotshaven Gymnasium strækker vi os ekstra for at hjælpe alle elever igennem uddannelsen. Vi tilbyder f.eks. sportsaftaler til elever, der dyrker deres sport på højt niveau. På den måde giver vi fleksibilitet til både at fokusere på gymnasiet og på deres sport.

Mads Schultz Jørgensen går i 3.g og har nu fået skole og sport til at hænge sammen i næsten 3 år, takket være en sportsaftale. Nana Pallvi Andersen er startet i 1.g og har lige fået sin sportsaftale.

Mads cykler for holdet Team Zealand Cycling, men har fra næste år skrevet pro-kontrakt med holdet: ”Team IBT-Tripeak”. Mads fortæller om sin sportsaftale:

”For det meste passer det med, at jeg kan træne efter skole og lave lektier om aftenen. Jeg har mest brugt min sportsaftale, når jeg har været i udlandet for at cykle. Jeg tager ofte afsted fredag og kommer så hjem mandag, så det er kun lidt, jeg går glip af. Til marts 2024 tager jeg 1 måned til Rhodos for at træne, så der får jeg helt sikkert brug for min sportsaftale,” forklarer Mads.

Nana svømmer i Holbæk Svømmeklub, hvor hun træner 12 gange om ugen.

”Indtil videre fungerer både skole og træning fint. Jeg har ikke været nødt til at bruge fravær på min træning endnu. Men når der er stævner i weekenden, er jeg nødt til at prioritere min svømning, da stævnerne tit strækker sig fra fredag til søndag. I efterårsferien skal jeg på træningslejr i 14 dage til Tyrkiet, så der er jeg selvfølgelig nødt til at være fraværende fra skolen,” siger Nana Pallvi Andersen.

På Slottet er vi glade for at hjælpe til med at få alle igennem på en god måde – også dem, som har andre interesser, der fylder i hverdagen.