Slottets elever er gået på vinterferie. Det er en dejlig tiltrængt pause fra de mange timer bag skærmen. Spørgsmålet er, hvad de mon skal bruge ferien på, nu hvor Corona sætter en stopper for planlagte skiture og sociale arrangementer? Flere elever afslørede ved en hurtig rundspørge på klassen, at de måske har planer om at afløse skærmtid på Teams med skærmtid med f.eks. Netflix eller PlayStation. Nogle skal arbejde, og for andre lokker det skønne vintervejr.

Caroline Pedersen fra 2.c fortalte:
– Normalt ville jeg være taget på skiferie i Frankrig med min familie. Men det bliver der ikke noget af i år pga. Corona. Jeg tror, jeg vil bruge ferien på at gå nogle ture, måske se om jeg kan ramme mit mål om at gå 10.000 skridt om dagen. Jeg vil også spise noget lækkert mad og måske rydde op på mit værelse”

Nanna Olsen fra 3.c sagde: 
– Jeg skal til Faxe og besøge min storebror og hans højgravide kæreste. Jeg har ikke set dem i lang tid, og jeg kommer nok heller ikke til at se dem, før min nevø er kommet til verden. Både på grund af afstanden imellem os, men også på grund af Corona-forholdene. Jeg glæder mig i hvert fald til at se dem i næste uge.


Billede: Nanna, 3.c

Katrine Andersen fra 3.c fortalte: 
– Her i vinterferien skal jeg en af dagene ud til min mormor og prøve og farve noget af vores gamle tøj, så det får et nyt formål, i stedet for at hænge bagerst i skabet”

Afslutningsvis sagde Caroline Nielsen 3.c:
– Jeg skal arbejde en del i min vinterferie, men også gå nogle gode lange ture.


Billede: Caroline, 3.c

Vi ønsker alle en rigtig god vinterferie og glæder os til, at vi forhåbentligt snart kan se jer alle igen.