Så blev det endelig sommerferie! Noget både elever og lærere har set frem til efter et meget specielt skoleår. Skemaet i Lectio siger ferie, spørgsmålet er, hvad vores elever skal bruge den på? Inden vi gik fra på ferie, nåede vi at snakke med et par elever om deres sommerplaner:

Hannah Erichsen, 1x, fortalte:
– Jeg skal til Bornholm med familien og besøge min faster og fætter. Vi skal også til Berlin, alt efter hvordan Corona-situationen ser ud. I Berlin er der bl.a. en lille spændende boghandel, som jeg glæder mig til at gå på opdagelse i. Ellers er planen at se på museer, gå lidt rundt i byen og spise på restauranter. Alt det vi har savnet under corona-nedlukningen.

Cia Thrane, 1a, skal være sammen med familie og venner:

– I min sommerferie regner jeg med at indhente tid med mine venner og veninder, nu hvor restriktioner endelig tillader det. Udover dette skal den årlige sommerhustur med familien gennemføres. Grundet omstændighederne, som følge af Covid-19, har det været usikkert, om man kunne rejse i sommer 2021, derfor er det først for nylig, vi har kigget lidt på rejser.”

Oliver Behnk Henriksen, 1d, skal arbejde i familie-røgeriet: 

– I sommerferien skal jeg arbejde sammen med min far i vores familieejede røgeri på Sj. Odde i Havnebyen. Røgeriet er tegnet af den berømte danske arkitekt: Arne Jakobsen. Byggeriet startede i 1944 og var færdigbygget i 1946. Vi sælger alle former for røget fisk, som laks, hellefisk, ål, makrel osv. Jeg arbejder der hver sommer 6 gange om ugen. Så jeg har ikke så mange andre sommerplaner.

Sikke mange spændende ting vores elever skal lave i ferien ? Vi ønsker alle en rigtig dejlig sommerferie både elever, medarbejdere og samarbejdspartnere.