Vi har også spurgt lærerne om, hvad de skal bruge deres sommerferie på ?

Jane Dixon, underviser i Afsætning, Engelsk & Kulturforståelse, fortæller: 

Jeg har ingen konkrete planer endnu, udover et kort smut på hotel i Sønderborg med kæresten, og så har vi talt om at booke et af de der mange sommerhuse som nu bliver aflyst pga. åbning for udlandsrejser. Jeg er stadig ikke tryg ved at rejse (pga. corona), og så tror jeg bare, at jeg virkelig trænger til at slappe af, og kunne komme ovenpå igen efter det her underlige år. Nedluknings-kroppen skal nurses – lange gåture, styrke, yoga, svømmeture, og så måske masser af uplanlagte ture og oplevelser i Kbh og Danmark. Det er faktisk befriende ikke at have så meget på programmet – håber bare at vejret holder nogenlunde.

Roberta Mungianu, underviser i Erhvervsjura, fortæller:

– Hvis Corona ikke spænder ben for mig, har jeg planer om at rejse 2 uger hjem til Sardinien. Her vil jeg besøge mine forældre og venner, nyde naturen og få noget sol og ikke mindst spise noget god mad!  Resten af ferien tilbringer jeg i Jylland hos min kærestes familie, hvor vi kører rundt på besøg og tager nogle dagsturer i bil.

Camilla Ekelund, underviser i Engelsk & Musik, fortæller: 

– Jeg har ikke de helt vilde ferieplaner. Jeg skal på camping på Bornholm sammen med min familie. Her skal den bare stå på afslapning. Min plan er nok ikke at lave noget.

Marie Svarer Bai Andersen, underviser i Tysk & Spansk, fortæller:
– I min ferie skal jeg af flere omgange afsted som frivillig med Red Barnet, der arrangerer sommerlejr for unge i alderen 13-18 år. Den første tur er allerede nu på mandag, hvor vi er afsted i 3 dage. Senere tager jeg igen afsted en uge, hvor vi er på skibet ”Fylla”. Jeg synes, det er skøn at arbejde med unge mennesker, så det bruger jeg også lidt af min ferie på. Udover sommerlejr har jeg også planer om at besøge min familie og ro nogle ture i kajak.