1.års HTX-eleverne arbejder i øjeblikket med deres første studieområde-forløb. Det gør de i fagene teknologi, engelsk, samfundsfag, hvor har “Madspild” som overordnet tema. Her ser eleverne blandt andet på livscyklus for en udvalgt fødevare, og hvad der kan gøres for at mindske madspildet for denne fødevare, samt hvordan der politisk kan sættes skub i kampen? Og hvad gør man i USA eller Storbritannien for at minimere madspild?

Kick-off med spændende oplæg

Inden eleverne gik i gang med so-forløbet, hørte de to spændende oplæg om madspild som satte gang i projektarbejdet. Torsdag havde eleverne nemlig besøg af Sofie fra Coop, som fortalte  om Coop’s tiltag mod madspild, og om fredagen var Marie fra DTU på besøg, hvor hun havde fokus på mademballage og dens rolle i forbindelse med madspild.

Nu er eleverne i gang med at lægge sidste hånd på deres arbejde, og om ikke så længe afsluttes forløbet med fremlæggelser.