Et skoleår er gået. Det har været et lidt anderledes skoleår bl.a. pga. Corona. Men for vores 1.g’ere har det været et ekstra særligt år, da det har været deres første år som gymnasieelev. Vi tog en kort snak med to af vores elever om deres oplevelse af det første gymnasieår:

Sofia Radich Andersson, 1d, fortæller:
– Jeg synes, at 1.G har været et sjovt og lærerigt år med spændende nye fag. Selvom der har været nogle udfordringer på grund af corona, synes jeg, at jeg har lært en masse og fået rigtig mange gode nye venner!

Victor Husted Engelhardt, 1a, har haft samme oplevelse. Han fortæller nemlig:
– Mit første år på Slottet har været meget spændende og lærerigt. Jeg oplevede overgangen fra efterskole til gymnasiet som en smule hård i starten, fordi gymnasiet stiller lidt flere krav end folkeskolen/efterskolen, f.eks. i forhold til lektier og afleveringer. Dog vænnede jeg mig hurtigt til det højere faglige niveau på gymnasiet, blandt andet på grund af Slottets gode og engagerede lærere.

Victor supplerer:
Desuden har jeg stiftet bekendtskab med flere nye fag, som jeg ikke har haft før såsom International økonomi, Virksomhedsøkonomi, mm. På trods af at mit første år har været meget påvirket af Corona, som blandt andet har skabt visse begrænsninger i forhold til gymnasiefester på Slottet, og gjort at vi har haft meget online-undervisning, har jeg stadig fået et utrolig godt indtryk af det sociale liv på Slotshaven Gymnasium. Jeg er også sikker på, at der kommer endnu mere fokus på den sociale del af gymnasiet, når vi igen vender tilbage til en normal hverdag på Slottet, og det glæder jeg mig meget til.

Vi glæder os alle til at få en normal hverdag på Slottet igen efter sommerferien! ?