Inden hue-eksaminerne blev skudt i gang, havde vi en lille snak med Catharina Mørch fra 3.a om hvordan det er snart at blive student, og hvad hun skal bruge studentereksamen til.

Catharina startede ud med at fortælle:
– Min sidste tre år på Slottet har været rigtig gode – jeg synes, at der har været et rigtig godt fællesskab, og det har været en god klasse jeg har været i, hvor jeg har fået en masse venner, og det faglige har været i top.

Finanslinjen
Catharina har gået på studieretningen finans på HHX, hvor hun har haft virksomhedsøkonomi og afsætning på A-niveau. Inden længe afslutter hun sin gymnasietid på Slottet, som hun har været rigtig glad. Efter sommerferien venter der hende spænende udfordringer i København.

Trainee-stilling hos Deloitte
Catharina har nemlig fået en revisor-trainee stilling hos Deloitte, som hun starter på til august. Det er hendes studentereksamen, der har givet hende adgang til denne stilling.

Catharina fortæller:
– Jeg har allerede fra august af fået et job som revisor-trainee hos Deloitte, så jeg skal ind og arbejde hos dem fra august og det bliver super spændende.

Huen skal fejres
Inden da skal huen selvfølgelig fejres, og det bliver den i allerhøjeste grad ved studenterkørslen på lørdag, og det glæder Catharina sig til utrolig meget.

Hun fortæller:
– Huen den skal helt klart fejres ved stundenterkørslen, nu hvor vi har fået lov til det. Og så skal jeg holde studentergilde og ellers bare feste med mine venner.

Vi ønsker Catharina stort tillykke med den nye fine stilling – og alt held og lykke i fremtiden!