Da vi mandag 9. august holdt første skoledag for 1,g’erne, var der også et nyt ansigt blandt underviserne. Brian Malmberg (bram, hvis du skal finde ham på Lectio) er nemlig ny underviser i spansk og engelsk – og skal derfor hovedsageligt undervise på HHX.

− Jeg kommer fra handelsgymnasiet Lolland-Falster, hvor jeg har undervist i sprog i 12 år, og det glæder jeg mig til at fortsætte med her på Slotshaven, indleder Brian, da vi fanger ham til en kort snak om det nye skoleår.

Generelt ser Brian frem til at møde eleverne og undervise på Slottet i de to sprogfag, han brænder for.

− Jeg glæder mig meget til den nye udfordring og bare til at komme i gang. Det bliver spændende at bruge mine erfaringer et nyt sted og afprøve dem der. Og så selvfølgelig også se og lære af, hvordan tingene bliver gjort her på Slotshaven, slår Brian fast.

Vil give passionen for sprog videre
Men det er ikke kun selve undervisningen, Brian er spændt på at komme i gang med:

− Det bliver også fedt at lære mine nye kollegaer godt at kende. Og selvfølgelig at arbejde sammen med faggrupperne i både spansk og engelsk – så man kan sparre med hinanden.

Brian har undervist i spansk, lige siden han blev færdiguddannet med en kandidat i det sydlandske sprog, og efterfølgende har han fået engelsk ind som sidefag. Det betyder, at han vil kunne give sin passion for sprog videre til elever på alle tre årgange på Slottet – også under grundforløbet i engelsk i AP.

− Jeg glæder mig rigtig meget til at lære dem noget sprog, som er min helt store interesse. Jeg er nok lidt en sprognørd, afslutter Brian med et smil.